سفارش تبلیغ
صبا ویژن

جت هیتر و ساختار آن

جت هیتر

جت هیتر (هیتر موشکی) یا همان سیستم گرمایش فشرده هوا، یک سیستم گرمایش محیط است که از هوا به عنوان وسیله انتقال حرارت استفاده می کند و این کار را بر اساس فرایند داغ شدن المنت ها انجام می دهد به این صورت که از یک طرف هوا را مکش می کنند و از طرف دیگر هوای گرم را بیرون می دهند و به این ترتیب می تواند کمک شایانی در تنظیم دمای هوای داخل سالن کند. این سیستم ها معمولا برای سیستم توزیع هوای کارخانجات و گلخانه های صنعتی مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرند.

انواع جت هیتر

جت هیتر ها را می ‌توان به چهار نوع گازی، برقی، گازوئیلی و دوگانه سوز تقسیم ‌بندی نمود که هر کدام روش کار مخصوص به خود را دارند. ضمناً یک نوع مخصوص از جت هیتر ها که با گاز مایع ساخته شده است برای خشک کردن متریال ‌های ساختمانی استفاده می ‌شود. تمامی جت هیتر ها دارای مصرف برق، ظرفیت گرمایی، توان مصرفی و سوخت متفاوتی هستند که با توجه به فضای موجود باید آن ‌ها را تهیه کرد. به عنوان مثال جت هیتری که در کارخانه ‌ها استفاده و بهره برداری می ‌شود نسبت به جت هیتر استفاده شده در گلخانه ‌ها متفاوت است.

جت هیتر گازی

این محصول، پر کاربرد ترین وسیله‌ گرمایشی در کارگاه‌های صنعتی است که مصرف برق بسیار کم و بازدهی بالایی دارد. این گونه جت هیترها دو نوع دودکش‌دار و بدون دودکش دارند که هرکدام در شرایط خاص استفاده می‌شوند. همچنین جت هیترهای گازی به دلیل گرمای مستقیمی که از شعله تولید می‌کنند دمای محیط را بسیار بالا می‌برند.

جت هیتر برقی

وظیفه‌ جت هیتر برقی تبدیل انرژی الکتریسیته به گرمایی توسط المنت ‌های گرمایشی آن است که به همین دلیل مصرف برق بسیار بالایی دارد. این هیتر ها هوای گرم تمیزی را در محیط ارائه می‌ دهند و آلودگی بسیار کمی دارند.

جت هیتر گازوئیلی

این نوع جت هیتر ها توسط سوخت فسیلی گرما را تولید کرده و به محیط عرضه می ‌کند و مانند جت هیتر گازی دو نوع دودکش‌ دار و بدون دودکش دارند. از اجزای هیتر های گازوئیلی می ‌توان به باک، اگزوز و پایه اشاره کرد.

جت هیتر دوگانه‌ سوز

جت هیتر دوگانه ‌سوز ترکیبی از جت هیتر گازوئیلی و گازی است که برای مکان‌ هایی که با کمبود گاز و یا عدم وجود گاز مواجه هستند بسیار مناسب است.

تفاوت جت هیتر گازی و برقی

به‌ طورکلی تفاوت جت هیتر های برقی و گازی به سه عامل مصرف برق، ظرفیت گرمایی و فضای مورد نیاز آن بستگی دارد. همان‌ طور که گفتیم جت هیتر های برقی مصرف برق بسیار زیادی دارند و جت هیتر های گازی گرمای بیشتری را تولید می نمایند، همچنین قیمت جت هیتر های برقی بیشتر از جت هیتر های گازی است.

فرض کنید سوله‌ پرورش دام مانند مرغداری، گاوداری، پرورش طیور و ... دارید پس باید نکاتی مثل ابعاد مکان، مدل فضا، طول و عرض سالن و وضعیت تهویه‌ را با دقت بررسی کنید. اگر از سیستم تهویه‌ قدرتمندی برخوردار هستید هیتر موشکی شما نیازی به دودکش ندارد. از این ‌رو استفاده از جت هیتر گازی باعث افزایش آلودگی و تولید گاز مونوکسید کربن شده که درنهایت موجب مسمومیت و از بین رفتن دام‌ ها و طیور می ‌شود. پس با در نظر گرفتن نکات فوق بهترین تصمیم را برای خرید جت هیتر مورد نیاز خود را خریداری نمایید.

جت هیتر دودکش دار یا بدون دودکش؟

·        جت هیتر دودکش دار

اصولا از جت هیتر مدل دودکش دار برای صنعت گلخانه به علت حساسیت موضوع مورد استفاده قرار میگیرد. البته ناگفته نماند کارگاه ها و یا سوله هایی که از نیروی انسانی بهره می برند نیز به همین شکل باید از جت هیتر مدل دودکش دار استفاده کنند. گفتنی است میزان آلاینده در مدل های بدون دودکش نیز بسیار پایین است. اما با توجه به حساسیت برخی مزارع گلخانه، بهتر است قبل از خرید جت هیتر با کارشناسان این مدل از هیتر مشورت کنید. مزارع پرورش گل های زینتی، گیاهان دارویی و اینچنین مکان ها باید با دقت بیشتر و بررسی کامل تری در خصوص انتخاب جت هیتر تصمیم گیری نمایند.

·        جت هیتر دودکش دار

خب حالا نوبت توضیح در مورد جت هیتر بدون دودکش رسید. میزان استاندارد آلاینده ای که میتوانیم در سالن مرغداری وجود داشته باشد، میزان 12ppm  می باشد. جت هیتر مرغداری میزان 5ppm  آلاینده ایجاد می کند، که این میزان بسیار ناچیز است. در مرغداری ها به دلیل استفاده از هواکش ها، با حیال راحت از جت هیتر های بدون دودکش استفاده کنید. یکی از نقاط ضعفی که در جت هیتر های دودکش دار است می توان به اتلاف 20 تا 30 درصدی انرژی از طریق دودکش اشاره کرد. پس مناسب ترین جت هیتر مرغداری از نظر دودکش مدل های بدون دودکش آن است.

جت هیتر تک موتوره یا دو موتوره

جت هیتر دو موتوره یکی از پر طرفدار ترین تجهیزات گرمایشی مرغداری است. این مدل علاوه بر تولید گرمای مطلوب و کافی، اکسیژن کافی برای سالن را هم فراهم می کند. به این علت که مجهز به سیستم فن مکنده می باشند. به این صورت که اگر روشن باشند، آلاینده های موجود در فضا ناشی از احتراق سوخت در هنگام تولید به بیرون منتقل می کند و فقط گرمای تولید شده و خالص را به سالن پرتاب می کند. همین موضوع موجب شده است تا اکثر مرغداران از این سیستم استفاده نمایند.

جت هیتر های دو موتوره برای آن دسته از مرغدارانی استفاده می شود که جت هیتر را در وسط سالن استفاده می کنند. اگر شما در سر سالن خود فضایی دارید که قسمت بیرونی جت خارج از سالن قرار می گیرد نیازی به خرید جت هیتر دو موتوره ندارید. اما اگر در وسط سالن جت هیتر را قرار می دهید توصیه می کنیم از جت هیتر دو موتوره استفاده کنید. این کار سبب می شود تا هوای مرغداری شما بیش از حد خشک نشود و رطوبت آن دچار مشکل نباشد.

جالب است بدانید که حتی در مرغداری هایی که از سایر سیستم های گرمایشی همچون گرمایش از کف و یا هیتر تابشی استفاده می شود، سعی می کنند به نحوی از جت هیتر ها بهره ببرند. زیرا برخی از سیستم های گرمایشی، در برابر افت ناگهانی دما و یا گرمایش سریع سالن مرغداری ضعیف عمل می کنند.

از جت هیتر ها در چه مکان هایی استفاده می شود؟

بسته به نوع فضا و صنعتی که قرار است جت هیتر در آن استفاده شود، نوع آن هم تغییر می کند. مثلا در گلخانه ها باید از جت هیتر های برقی که هوای پاک و بدون گاز های خطرناک تولید می کنند، استفاده شود. استفاده از نوع گازوئیلی می تواند به گل ها آسیب زده و آن ها را پژمرده کند. سالن های دیگری مانند کارگاه های که افراد در آن حضور دارند، سالن های پرورش قارچ از نوع برقی این هیتر ها باید بهره ببرند. جت هیتر های گازوئیلی را به دلیل این که دی اکسید کربن تولید می کنند، باید در سالن هایی نصب کرد که تهویه مطبوع استاندارد داشته باشند تا این گاز های مضر را خارج کند. استفاده از جت هیتر گازوئیلی با همین شرط وجود سیستم تهویه استاندارد در سالن های مرغداری و پرورش طیور بلامانع است و مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

دستور العمل های ایمنی و نحوه نصب جت هیتر

جت هیتر یکی از انواع تجهیزات گرمایشی پر کاربرد و همچنین پر فروش می ‌باشد که از آن در مکان‌ های مختلفی مانند مرغداری، کارگاه، کارگاه چوب بری، مکان های صنعتی، شرکت ها و ... بهره گیری و می کنند. سیستم کارکرد جت هیتر ها به شکلی است که ابتدا سوخت به وارد مشعل شده و سپس آتش به درون کوره دمیده می شود و در نهایت حرارت به همراه گاز های حاصل از احتراق به صورت مستقیم به محیط انتشار می یابد. در واقع انتقال گرما به همراه گاز های سمی باعث شده تا راندمان جت هیتر100 درصد در نظر گرفته شود و هیچ گونه اتلافی انرژی در این بین رخ ندهد. البته باید به این نکته توجه داشت که انتقال گاز های سمی به محیط این محدودیت را برای کاربر به وجود می‌ آورد که از این سیستم های گرمایش تنها در مکان ‌های استفاده کند که دارای پنجره و سیستم تهویه مناسب است، چرا که در محیط های حساس بازده کار کاهش پیدا کرده و در بد ترین حالت ممکن با خسارت سنگین روبرو می‌ شود.

مجموعه تولیدی و صنعتی مهتاب گستر در زمینه تولید انواع سیستم های گرمایشیبه صورت حرفه ای در حال فعالیت است. شما هر گونه نیازی که به انواع جت هیتر و دیگر محصولات داشته باشید توسط کادر مجرب و حرفه ای ما در کم ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به شما ارائه می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جت هیتر و نحوه تولید آن و همچنین اطلاع از قیمت جت هیتر به وب سایت مهتاب گستر مراجعه نمایید.

برای ثبت سفارش با ما در تماس باشید: 09127883721 – 66706377 – 66709528